FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dionice Pluta u JDD kotaciji Zagrebačke burze

ZAGREB, 1. prosinca 2004. (Hina) - U kotaciju Javnih dioničkih društava(JDD) Zagrebačke burze sutra će biti uvrštene redovne dionice tvrtkePluto d.d. iz Zagreba, a trgovina tim dionicama također će započeti 2.prosinca, i to pod burzovnim simbolom PLTO-R-A.
ZAGREB, 1. prosinca 2004. (Hina) - U kotaciju Javnih dioničkih društava (JDD) Zagrebačke burze sutra će biti uvrštene redovne dionice tvrtke Pluto d.d. iz Zagreba, a trgovina tim dionicama također će započeti 2. prosinca, i to pod burzovnim simbolom PLTO-R-A.

Na Zagrebačku je burzu uvršteno 87.440 redovnih dionica te tvrtke za proizvodnju ambalaže od lakih metala od čelika, čija pojedinačna vrijednost iznosi 400 kuna.

Uvrštenje dionica u JDD kotaciju tvrtki Pluto naložila je u svibnju ove godine Komisija za vrijednosne papire.

Tvrtka Pluto u vlasništvu je malih dioničara, pri čemu, prema podacima Komisije za vrijednosne papire, nitko pojedinačno nema više od 5 posto dionica.

Također prema podacima Komisije, ta je tvrtka prvih devet mjeseci ove godine poslovala s gubitkom od 317 tisuća kuna, dok je u istom razdoblju lani ostvarila dobit od 174 tisuća kuna.

U tom razdoblju Pluto bilježi smanjenje poslovnih prihoda od 8,5 posto, na 38,24 milijuna kuna, pri čemu su prihodi od prodaje u zemlji smanjeni za više od 21 posto, na 19,7 milijuna kuna, dok su prihodi od prodaje u inozemstvu povećani u istom postotku, i to na 14,78 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙