FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kamensko u JDD kotaciji Varaždinske burze

ZAGREB, 30. studenog 2004. (Hina) - U Kotaciju javnih dioničkihdruštava (JDD) Varaždinske burze danas su uvrštene dionice zagrebačketekstilne tvrtke Kamensko d.d., kojima će se od sutra moći trgovatipod burzovnom oznakom KMSK-R-A.
ZAGREB, 30. studenog 2004. (Hina) - U Kotaciju javnih dioničkih društava (JDD) Varaždinske burze danas su uvrštene dionice zagrebačke tekstilne tvrtke Kamensko d.d., kojima će se od sutra moći trgovati pod burzovnom oznakom KMSK-R-A.

Temeljni kapital Kamenskog, od 85,07 milijuna kuna, podijeljen je na 212.671 redovnu dionicu pojedinačne nominalne vrijednosti od 400 kuna, a dionicama Kamenskog do sada je trgovano samo u sklopu javne dražbe, pri čemu je 27. listopada ove godine vlasnika promijenilo 0,29 posto dionica te tvrtke.

Tvrtka je osnovana 1949. godine, specijalizirana je za proizvodnju muške konfekcije i rublja (osim trikotaže), a od 1990. godine vlasnik je licence "Piere Carden" za proizvodnju i promet odjevnih proizvoda.

Prema podacima Komisije za vrijednosne papire, više od 5 posto dionica Kamenskog posjeduje samo Kapitalni fond, dok je ostatak dionica u vlasništvu malih dioničara.

Ta je tvrtka u prvih devet mjeseci poslovala s gubitkom od 9,8 milijuna kuna, a ukupni su joj prihodi iznosili 58,9 milijuna kuna, od čega je na domaćem tržištu realizirano 14,23 milijuna kuna, a na inozemnim tržištima 44,22 milijuna kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙