FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Renault ulaže 570 milijuna dolara u Južnu Koreju

SEOUL, 30. studenog 2004. (Hina/AFP) - Francuski proizvođač automobilaRenault SA objavio je da će u sljedeće tri godine uložiti oko 570milijuna dolara u Južnu Koreju u okviru globalne strategije koja bi mutrebala osigurati status ključnog igrača u Aziji.
SEOUL, 30. studenog 2004. (Hina/AFP) - Francuski proizvođač automobila Renault SA objavio je da će u sljedeće tri godine uložiti oko 570 milijuna dolara u Južnu Koreju u okviru globalne strategije koja bi mu trebala osigurati status ključnog igrača u Aziji.

Predsjednik Renaultova upravnog odbora Louis Schweitzer najavio je plan ulaganja u Seoul prilikom lansiranja novog sedana SM7, koji proizvodi Renault Samsung Motors, južnokorejska podružnica francuske kompanije.

"Ulaganja će u sljedeće tri godine dosegnuti 573 milijuna dolara odnosno 191 milijun dolara godišnje", kazao je Schweitzer.

Renaultova nazočnost u Južnoj Koreji presudna je za strategiju širenja kompanije na azijskom tržištu koje bilježi veliki rast. "Renault Samsung Motors bit će Renaultov stožer u Aziji i odigrat će ključnu ulogu u našoj ekspanziji u Kinu", tumači predsjednik upravnog odbora Renault-a Louis Schweitzer.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙