FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ENGLESKA: ARSENAL BEZ VIEIRE PROTIV CHELSEA

LONDON, 29. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Žuti karton zarađen unedjeljnom dvoboju protiv Liverpoola koštat će Arsenalova kapetanaPatricka Vieiru nastupa u velikom londonskom derbiju protiv Chelsea12. prosinca.
LONDON, 29. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Žuti karton zarađen u nedjeljnom dvoboju protiv Liverpoola koštat će Arsenalova kapetana Patricka Vieiru nastupa u velikom londonskom derbiju protiv Chelsea 12. prosinca.

Vieira je u Liverpoolu dobio peti žuti karton u sezoni, što automatski znači supenziju u sljedećem susretu, a loša vijest za Francuza i Arsenal je što će to biti derbi na Highburyu protiv vodećeg Chelsea.

Uz poraz u Liverpoolu, momčad Arsena Wengera dobila je još razloga za brigu jer će protiv Chelsea biti oslabljeni i za Brazilce Edua i Gilberta, pa je Arsenal u sredini terena ostao samo na nsikusnim igračima - 17-godišnjem Španjolcu Francesco Fabregasu i 20-godišnjem Francuzu Mathieuu Flaminiu.

Arsenal za vodećim Chelseaem zaostaje pet bodova, no londonski "topnici" su u zadnjih šest ligaških susreta osvojili samo šest bodova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙