FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ENGLESKA: OSTAVKA TRENERA PORTSMOUTHA

LONDON, 24. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Harry Redknapp od srijedeviše nije trener engleskog premijerligaša Portsmoutha nakon što jepodnio neopozivu ostavku navodeći da je "preumoran od nogometa".
LONDON, 24. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Harry Redknapp od srijede više nije trener engleskog premijerligaša Portsmoutha nakon što je podnio neopozivu ostavku navodeći da je "preumoran od nogometa".

Redknapp (57) je vrlo teško primio dolazak hrvatskoga trenera Velimira Zajeca na mjesto izvršnoga direktora, pa je došao u sukob sa vlasnikom kluba Milanom Mandarićem. Prema nepotvrđenim izjavama, momčad Portsmoutha će u subotu u utakmici sa Boltonom voditi upravo Zajec, no ne navodi se radi li se o trajnom rješenju. Klub sa juga Engleske trenutno je 12. od ukupno 20 momčadi u Premijerligi.

Redknapp je već šesti trener ove sezone u Premijerligi koji je morao otići, a prije njega su istu dubinu doživjeli Paul Sturrock (Southampton), Bobby Robson (Newcastle), Graeme Souness (Blackburn), Gary Megson (West Bromwich Albion) i Jacques Santini (Tottenham).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙