FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet bez većih zastoja

ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Promet u Hrvatskoj jutros jesrednjeg intenziteta i teče bez većih zastoja, izvijestio je Hrvatskiautoklub, dodavši da mokrih ili vlažnih, te skliskih kolnika ima nacestama u Gorskom kotaru, Lici i ponegdje u Slavoniji i središnjojHrvatskoj.
ZAGREB, 29. studenog 2004. (Hina) - Promet u Hrvatskoj jutros je srednjeg intenziteta i teče bez većih zastoja, izvijestio je Hrvatski autoklub, dodavši da mokrih ili vlažnih, te skliskih kolnika ima na cestama u Gorskom kotaru, Lici i ponegdje u Slavoniji i središnjoj Hrvatskoj.

Magla smanjuje vidljivost na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, od čvora Oštrovica do tunela Tuhobić, te na autocestama A2 od Velike Vesi do Zagreba i A4 od Varaždina do Zagreba radi čega promet na tim cestama teče usporeno. Na cestama pod maglom kolnici su, također, mokri i skliski stoga HAK upozorava vozače na oprezniju vožnju.

Upozorava i na moguće odrone zemlje i kamenja na Jadranskoj magistrali i na cestama kroz gorja.

Na graničnim prijelazima Bajakovo i Bregana pojačan je promet teretnih vozila na izlazu iz države, a na ostalim prijelazima sva vozila prometuju bez zadržavanja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙