FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POZIV NA JAVNU DRAŽBU ZA DIONICE IZ PORTFELJA HFP-A

ZAGREB, 26. studenog 2004. (Hina) - POZIV NA JAVNU DRAŽBU ZA DIONICE IZPORTFELJA HFP-A
ZAGREB, 26. studenog 2004. (Hina) - POZIV NA JAVNU DRAŽBU ZA DIONICE IZ PORTFELJA HFP-A

HINA - Financijski servis

Javna dražba bit će realizirana putem elektronskog sustava trgovanja Varaždinske burze (Burza), u ponedjeljak 06.12.2004. za Društva od rednog broja 1 do rednog broja 19 i u srijedu 08.12.2004. godine za Društva od rednog broja 20 do 39 rednog broja izvijesti li sa burze

Ovo je dvadesetosma u nizu dražbi na kojima će se dionice i udjeli iz portfelja HFP-a i DAB-a, prodavati s ciljem pokrića kapitalnih izdataka Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka te Ministarstva pravosuđa.

Društva se nude po početnoj cijeni od 25% od nominalne vrijednosti. Društva koja se uzastopno ponavljaju nude se po početnoj cijeni od 10% nominalne vrijednosti.

Vlasništvo nad ponuđenim dionicama i udjelima mogu steći isključivo imatelji Prava na dodjelu dionica i udjela iz portfelja HFP-a.

Imatelji Prava na dražbi mogu sudjelovati posredstvom ovlaštenog brokera, člana Burze. Odabir brokera slobodna je poslovna odluka svakog sudionika. Informacije o brokerima, članovima Burze moguće je dobiti od Varaždinske burze, Kapucinski trg 2, tel: 042/212-313; fax; 042/313-233.

Dionice i udjele bit će moguće kupovati isključivo u cijelosti ponuđenog paketa.

Rok namire po zaključenoj transakciji je 6 radnih dana.

Kupac udjela mora ispunjavati uvjete iz čl. 41a. Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudskom registru ( NN 45/1999).

Trošak solemnizacije kupoprodajnog ugovora pri kupnji udjela u Društvima s ograničenom odgovornošću snosi kupac udjela.

HFP ne jamči Kupcima da je Društvo u svojem vlasništvu zadržalo stvari i prava stečena pretvorbom. Stanje imovine i obveze Društva Kupaci provjeravaju na svoj rizik i trošak.

U slučaju sudskog spora, stečaja Društva ili druge objektivne okolnosti relevantne za ponuđene dionice i udjele, a koje mogu nastupiti u vremenu do održavanja dražbe, ali najkasnije do petka 03.12.2004. godine (za društva od red.br. 1 do red.br. 19) odnosno do utorka 07.12.2004. ( za društva od red.br. 20 do red.br. 39) iste će biti povučene u potpunosti ili djelomično.

Burza i svi njegovi članovi bit će odmah o tome obaviješteni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙