FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NA DRAŽBI ZAGREBAČKE BURZE PRODANI UDJELI U DVA DRUŠTVA

ZAGREB, 18. studenog 2004. (Hina) - NA DRAŽBI ZAGREBAČKE BURZE PRODANIUDJELI U DVA DRUŠTVA
ZAGREB, 18. studenog 2004. (Hina) - NA DRAŽBI ZAGREBAČKE BURZE PRODANI UDJELI U DVA DRUŠTVA

HINA - Financijski servis

Na današnjoj gotovinskoj javnoj dražbi Zagrebačke burze za vlasničke udjele u tvrtkama iz portfelja Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP) prodane su dionice tvrtke Osijek Export-Import d.d. te Veterinarske Ambulante Pag d.d., a ostvaren je promet od 154,38 tisuća kuna.

Kako su izvijestili sa Zagrebačke burze, za Veterinarsku ambulantu Pag bilo je više zainteresiranih kupaca, pa je otvoreno dražbovno nadmetanje. Tijekom aukcije je tako cijena 50 postotnog vlasničkog udjela u toj tvrtki povećana s početnih 10,6 tisuća kuna na na 29.680 kuna, odnosno za 180 posto, a transakciju je za kupca provela brokerska kuća Auctor.

Vlasnički paket od 1.247 dionica, koj čine 5,24 posto temeljnog kapitala tvrtke Osijek Export-Import, prodano je, pak, po početnoj cijeni, od 124.700 kuna, a transakciju je provela Hypo Alpe-Adria-Bank.

Na današnjoj gotovinskoj javnoj dražbi Zagrebačke burze bili su ponuđeni i vlasnički udjeli u još tri društva - zagrebačkoj tvrtki Grič, PIK-u Rijeka te tvrtki Piramida iz Sesveta, no te dionice nisu prodane.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙