FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MEKSIKO - POLICIJA PRIVELA 17 OSOBA ZBOG LINČA POLICAJACA

MEXICO CITY, 25. studenog (Hina/Reuters) - Nakon što je razularenamasa u meksičkom gradiću San Juan Ixtayopan na smrt pretukla i spaliladva policajca pod sumnjom da su htjeli oteti dva djeteta, policija jeblokirala cijeli grad i započela privoditi osumnjičene za ovajzločin.
MEXICO CITY, 25. studenog (Hina/Reuters) - Nakon što je razularena masa u meksičkom gradiću San Juan Ixtayopan na smrt pretukla i spalila dva policajca pod sumnjom da su htjeli oteti dva djeteta, policija je blokirala cijeli grad i započela privoditi osumnjičene za ovaj zločin.

U akciji sudjeluje više od 1.000 federalnih agenata i policajaca, a do sada je privedeno 17 osoba koje se sumnjiče da su sudjelovale u linču. "Bit će teško privesti sve koji su počinili ovaj zločin," kazao je prvi čovjek federalne policije Jose Luis Figueroa.

Deseci mještana gradića San Juana, blizu Mexico Cityja, oteli su tri uniformirana policajca ispred jedne osnovne škole. Meksička nacionalna televizijska stanica TV Azteca emitirala je snimke mase okupljene oko policajaca, koji su neprestano udarani, a potom su njihova okrvavljena tijela spaljena. Treći policajac je zadobio ozbiljne povrede, no preživio je linč. Kolege su ga uspjele spasiti tek tri sata nakon što je uputio poziv za pomoć. Mještani optužuju policajce da su pokušali oteti djecu, dok policijski dužnosnici navode da su agenti bili na zadatku. Mediji javljaju da su tri policajca fotografirala oblast nedaleko od škole. Povod svemu su česte otmice djece u Meksiku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙