FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dopuna vijesti HNA6530 "P. Vranjican o odnosu medija prem Reviji"

ZAGREB, 24. studenog 2004. (Hina) - Molimo korisnike da dopune prvurečenicu vijesti HNA6530 "P. Vranjican o odnosu medija prema Reviji" imenom i prezimenom izbornika i realizatora Prve revijekratkometražnog dokumentarnog filma o Domovinskom ratu - PavlaVranjicana.
ZAGREB, 24. studenog 2004. (Hina) - Molimo korisnike da dopune prvu rečenicu vijesti HNA6530 "P. Vranjican o odnosu medija prema Reviji" imenom i prezimenom izbornika i realizatora Prve revije kratkometražnog dokumentarnog filma o Domovinskom ratu - Pavla Vranjicana.

Dopunjena vijest glasi:

ZAGREB, 24. studenog 2004. (Hina) - Izbornik i realizator Prve revije kratkometražnog dokumentarnog filma o Domovinskom ratu Pavle Vranjican na večerašnjoj konferenciji za novinare, komentirajući slab interes medija za Reviju, rekao je kako to samo pokazuje da ono što rade ima svoju vrijednost.

Neka mediji dođu i vide što radimo, poručio je Vranjican na konferenciji za novinare druge večeri Revije u Europskom domu, a na koju je došlo samo dvoje novinara.

Vranjican je izvijestio da će Revija biti prikazana i 7. prosinca u prostorijama Hrvatske kulturne zaklade u Zagrebu.

Večeras je druga večer Revije kratkometražnog dokumentarnog filma o Domovinskom ratu počela prikazivanjem filma Davorina Krnjaića "Vojna obuka, bojna Frankopan".

Bit će prikazano 13 filmova, a među njima i filmovi Hrvatska Kostajnica - Ćukur brdo Gordana Lederera, film Nezavisne produkcije "Maestral 1995." snimljen tijekom oslobađanja Drvara i Jajca, "Južni potez" koji prikazuje oslobađanje Mrkonjić Grada.

Na dvodnevnoj Reviji kratkometražnog dokumentarnog filma prikazani su videofilmovi nastali tijekom agresije na Hrvatsku, od kolovoza 1991. do ljeta 1995. i filmovi realizirani od arhivskih snimaka nakon 1995.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙