FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zajednica lučkih uprava Hrvatske u Udruženju luka EU

RIJEKA,24. studenoga(Hina) - Zajednica lučkih uprava Hrvatske postalaje danas, na godišnjoj konferenciji Generalne skupštine Udruženja lukaEuropske unije u Bruxellesu, pridruženom članicom tog Udruženja,doznaje se danas iz Zajednice lučkih uprava Hrvatske.
RIJEKA,24. studenoga(Hina) - Zajednica lučkih uprava Hrvatske postala je danas, na godišnjoj konferenciji Generalne skupštine Udruženja luka Europske unije u Bruxellesu, pridruženom članicom tog Udruženja, doznaje se danas iz Zajednice lučkih uprava Hrvatske.

Zajednica lučkih uprava Hrvatske neprofitna je organizacija koju su 1998. osnovale hrvatske luke od državnog značaja, a osnivači su Lučke uprave Zadar, Split, Ploče, Dubrovnik i Rijeka.

Na konferenciji u Bruxellesu Zajednicu lučkih uprava Hrvatske predstavlja predsjednik Zajednice i ravnatelj riječke Lučke uprave Bojan Hlača.

Hlača ističe da je pristupanje europskom Udruženju značajno za razvoj hrvatskog lučkog sustava i prilagođavanje poslovanja hrvatskih luka odredbama Europske unije. To će povećati konkurentnost i omogućiti veća ulaganja u hrvatske luke putem projekata Europske unije, naveo je Hlača.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙