FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: "BLIC" O SLUČAJU GUROVIĆ

ZAGREB, 24. studenog 2004. (Hina) - Uoči dolaska košarkaškog kluba"Partizan" u subotu u Split, beogradski tisak daje veliki publicitetponovljenom stavu hrvatskih vlasti da zabrani ulazak u Hrvatskukošarkašu "Partizana" Milanu Guroviću jer na ruci ima istetoviranusliku četničkog vojvode, ratnog zločinca Draže Mihailovića.
ZAGREB, 24. studenog 2004. (Hina) - Uoči dolaska košarkaškog kluba "Partizan" u subotu u Split, beogradski tisak daje veliki publicitet ponovljenom stavu hrvatskih vlasti da zabrani ulazak u Hrvatsku košarkašu "Partizana" Milanu Guroviću jer na ruci ima istetoviranu sliku četničkog vojvode, ratnog zločinca Draže Mihailovića.

Beogradski "Blic" objavljuje da, po svemu sudeći, u subotu u avionu koji će poletjeti s beogradskog aerodroma u Surčinu, neće biti Gurovića. List navodi izjavu njegovog menadžera Miška Ražnatovića da " nije s Milanom razgovarao o pokrivanju tetovaže na ruci", uz komentar: "Kao da je bitno da li će Gurović ići u Split ili ne, svima je mnogo važnija Euroliga i gostovanje Parizana ekipi Cibone".

Direktor KK "Partizan" Dragan Todorić, prema pisanju "Blic"-a, "očekuje da se zbog svega što prije izjasni i ULEB organizacija".

"Kada su Hrvati u pitanju, ništa me ne može iznenaditi, ali stav kluba je da sačekamo petak kada ćemo izdati priopćenje za javnost", kaže još Todorić.

Na pitanje novinara "Blica" da li je moguće da u slučaju nepromijenjene situacije oko zabrane ulaska Gurovića u Hrvatsku ,

beogradski crno-bijeli u znak solidarnosti prema svom igraču ne otputuju u Split , Todorić je kratko odgovorio: "Ne želim ništa prejudicirati, sačekat ćemo stav ULEB-a".

Izvršni direktor Jadranske lige Roman Lisac, piše "Blic", navodi da se KK "Partizan" još nije očitovao na njihov prijedlog da Gurović prekrije tetovažu, budući da bi se tada oni zauzeli kod hrvatskih vlasti da Guroviću odobre ulazak u zemlju".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙