FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SLUČAJ GUROVIĆ: PARTIZAN ČEKA STAV EUROLIGE

BEOGRAD, 20. studenog 2004. (Hina) - Beogradski košarkaški klubPartizan još se nije očitovao o stavu vodstva regionalne Goodyear ligeu slučaju Gurović. Iz Partizana su poručili da će to učiniti tek kaddobiju službeni stav Eurolige, u kojoj Partizan igra u istoj skupinisa zagrebačkom Cibonom.
BEOGRAD, 20. studenog 2004. (Hina) - Beogradski košarkaški klub Partizan još se nije očitovao o stavu vodstva regionalne Goodyear lige u slučaju Gurović. Iz Partizana su poručili da će to učiniti tek kad dobiju službeni stav Eurolige, u kojoj Partizan igra u istoj skupini sa zagrebačkom Cibonom.

Slovenska novinska agencija STA objavila je jučer kako su iz vodstva Goodyear lige poručili da će Gurović morati prekriti tetovažu četničkog vođe Draže Mihajlovića, koju ima na nadlaktici, ako želi igrati u Goodyear ligi. STA prenosi izjavu direktora Goodyear lige Josipa Bilića, koji je kazao "da kao jedino rješenje vidi da si Gurović za vrijeme utakmica prekrije spornu tetovažu".

Ovakav stav naišao je na odobravanje kod predsjednika Košarkaškog saveza Srbije i Crne Gore (KS SCG) Miodraga Babića, pišu u subotu beogradske "Večernje novosti". Babić je za "Večernje novosti" izjavio da će KS SCG, po svemu sudeći, taj stav podržati.

MUP RH je, uoči prošlotjednog dvoboja Cibone i Partizana u Goodyear ligi, zabranio Guroviću ulazak u Hrvatsku zbog tetovaže Draže Mihajlovića, jer se isticanjem takvih obilježja potiče ili poziva na mržnju ili nasilje na temelju rasne, nacionalne ili vjerske pripadnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙