FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PARTIZAN TRAŽI "ZAŠTITU SPORTA" U SLUČAJU GUROVIĆ

BEOGRAD,15.studenog(Hina) - Uprava beogradskog košarkaškog kluba"Partizan" na sjednici održanoj večeras u povodu zabrane ulaskaMilanu Guroviću u Hrvatsku, odlučila je "uputiti pisma direktorimaEurolige i Jadranske lige u kojima apelira za hitnu intervenciju ucilju zaštite sporta", kaže se u priopćenju.
BEOGRAD,15.studenog(Hina) - Uprava beogradskog košarkaškog kluba "Partizan" na sjednici održanoj večeras u povodu zabrane ulaska Milanu Guroviću u Hrvatsku, odlučila je "uputiti pisma direktorima Eurolige i Jadranske lige u kojima apelira za hitnu intervenciju u cilju zaštite sporta", kaže se u priopćenju.

KK "Partizan", dodaje se, "očekuje od rukovodstva Eurolige i Jadranske lige, kao i svih klubova u Hrvatskoj i svih sportskih rukovodstava da im pruži podršku u njihovom stavu da sport ostane van politike i ideologije, ali i da se zaštite osobna, profesionalna i sportska prava tog kluba i njegovih članova".

U priopćenju se kaže da "u ovoj natjecateljskoj sezoni Partizan treba igrati utakmicu Eurolige u Zagrebu, te u Jadranskoj ligi već 27. studenog u Splitu, a potom u Šibeniku, Zadru, Širokom Brijegu, te ponovno u Zagrebu".

"Smatramo da sport mora služiti i doprinositi zbližavanju ljudi bez obzira na vjerske, ideloške i političke razlike", navodi se još u priopćenju.

Uprava "Partizana" pismo će dostaviti i Ministarstvu vanjskih poslova SCG, Ministartstvu prvosvjete i sporta Srbije, Košarkaškom savezu SCG, Hrvatskom košarkaškom savezu, KS Srbije, kao i svim klubovima sudionicima Jadranske lige iz Hrvatske, kaže se u priopćenju.

(Hina) xtman yzm

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙