FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: GUROVIĆ: TETOVAŽA NIJE UPERENA PROTIV HRVATSKE I HRVATA

ZAGREB, 17. studenog 2004. (Hina) - Košarkaš beogradskog "Partizana"Milan Gurović kojem je, zbog tetovaže četničkoga generala DražeMihailovića zabranjen ulazak u Hrvatsku, izjavio je da ta tetovaža"nije uperena ni protiv koga" i da "nikada i ničime" nije vrijeđaoHrvatsku niti Hrvate.
ZAGREB, 17. studenog 2004. (Hina) - Košarkaš beogradskog "Partizana" Milan Gurović kojem je, zbog tetovaže četničkoga generala Draže Mihailovića zabranjen ulazak u Hrvatsku, izjavio je da ta tetovaža "nije uperena ni protiv koga" i da "nikada i ničime" nije vrijeđao Hrvatsku niti Hrvate.

"Ne znam zbog čega bi nekoga pogađala tetovaža koju sam napravio na vlastitom tijelu, jer je to nešto moje, nešto što meni znači, a nikako nije upereno protiv drugih ljudi", kazao je Gurović za novosadski "Dnevnik" od srijede.

"Jedan Maradona ima istetoviran lik Che Guevare, pa mu to ne smeta da nesmetano putuje u SAD", kazao je Gurović, dodajući da su nagađanja hrvatskih medija da mu, iz istog razloga, ulazak neće dopustiti ni Grčka i Turska "gluposti".

"To su gluposti i to ne želim komentirati. Ni sam ne znam koliko sam puta bio u te dvije zemlje otkako imam tetovažu i nikada nikome to nije smetalo. A ne znam ni zašto bi", kazao je Gurović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙