FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Glavaš o posjetu Banskim dvorima

ZAGREB,24. studenoga(Hina) - HDZ-ov zastupnik Branimir Glavaš koji jepopodne bio na razgovoru u Banskim dvorima, novinarima je otkrio da sutežište razgovora bili predsjednički izbori.
ZAGREB,24. studenoga(Hina) - HDZ-ov zastupnik Branimir Glavaš koji je popodne bio na razgovoru u Banskim dvorima, novinarima je otkrio da su težište razgovora bili predsjednički izbori.

Usput se, kaže Glavaš razgovaralo o saborskim aktualnostima vezanim za prijedlog proračuna, a dobio je kaže obećanje, da će sve što je tražio kroz svoje amandmane biti ostvareno u slijedećoj proračunskoj godini.

Novinarima je rekao da je u Banskim dvorima bio sa šefom HDZ-a Ivom Sanaderom i da je taj razgovor dogovoren još jučer.

Upitan kako se tamo našao i predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks, Glavaš je uzvratio - i ja se pitam.

Naime, Glavaš se iz Banskih dvora u Sabor vratio zajedno sa Sanaderom i Šeksom. Svi su imali vedra lica, ali ne i volju razgovarati s novinarima.

Glavaš je tek kasnije novinarima otkrio pojedinosti posjeta Banskim dvorima kazavši uz ostalo i da nikada nije rekao da će kod glasovanja o Prijedlogu proračunu za 2005. biti suzdržan.

Glavaš se jutros novinarima žalio zbog načina na koji mu je odbijeno 50-ak amandmana koje je s još dvojicom stranačkih kolega podnio na predloženi proračun za 2005. tražeći više novca za Slavoniju

Amandmani su mu odbijeni zbog proceduralnih propusta jer Vlada uopće ne razmatra one kojima se traži novac, a da se istodobno ne navodi s kojih bi se proračunskih pozicija to trebalo preraspodijeliti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙