FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest korisnicima: Ispravak vijesti hna5144 "T-Com uvodi..."

ZAGREB, 19. studenog 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijestiHNA5144 "T-Com uvodi SMS uslugu u fiksnoj telefoniji" isprave broj SMScentra koji ispravno glasi 13330, a ne 13300 kako je prvotno pogrešnopriopćeno iz tvrtke "T-HT".
ZAGREB, 19. studenog 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA5144 "T-Com uvodi SMS uslugu u fiksnoj telefoniji" isprave broj SMS centra koji ispravno glasi 13330, a ne 13300 kako je prvotno pogrešno priopćeno iz tvrtke "T-HT".

"T-HT" je popodne Hini dostavio ispravan broj SMS centra pa ispravljenu vijest ponavljamo u cijelosti:

ZAGREB, 19. studenog 2004. (Hina) - Tvrtka T-com, pružatelj usluga fiksne telefonije u Hrvatskoj, predstavila je danas uslugu Kućni SMS, kojom je slanje SMS poruka omogućeno i za 1,7 milijuna korisnika fiksne telefonske mreže.

Aktiviranjem usluge, pojasnili su, moći će se razmjenjivati poruke s drugim korisnicima fiksnih telefona i mobilnih telefona T-Mobile mreže, a SMS-ovi će se moći slati i na e-mail adrese ili telefaksni uređaj. Usluga Kućni SMS će u čitavoj Hrvatskoj, kako su najavili, biti aktivna od ponedjeljka, 22. studenoga.

Preduvjet za korištenje usluge Kućni SMS je da korisnik posjeduje telefon koji podržava SMS te da ima aktiviranu uslugu Prikaz broja pozivatelja. Usluga se jednostavno aktivira slanjem poruke sadržaja «START» na broj SMS centra 13330.

Iz T-coma najavljuju da će do kraja godine, u promotivnom razdoblju, nuditi pakete koji uz telefonski uređaj po niskim cijenama, uključuju i besplatnu uslugu Prikaza broja pozivatelja te besplatnih 200 poruka mjesečno, istaknuli su iz T-HT-a.

Uredništvo Hine

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙