FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Obavijest korisnicima: ispravak vijesti HNA3178 "Zbog nesreće..."

ZAGREB, 12. studenog 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijestiHNA3178 "Zbog nesreće u Brodotrogiru privedeno šest osoba" unesuispravak u četvrtom odlomku jer je pogreškom umjesto da međuprivednima nije predsjednik Uprave Brodotrogira Mateo Tramontananavedeno kako Tramontana jest među njima.
ZAGREB, 12. studenog 2004. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA3178 "Zbog nesreće u Brodotrogiru privedeno šest osoba" unesu ispravak u četvrtom odlomku jer je pogreškom umjesto da među privednima nije predsjednik Uprave Brodotrogira Mateo Tramontana navedeno kako Tramontana jest među njima.

Ispravljena rečenica glasi: "Je li među njima i netko iz kooperantske tvrtke AKZ - BUBIS - M nije poznato, no znade se da među njima NIJE predsjednik Uprave Brodotrogira Mateo Tramontana."

Ponavljamo ispravljenu vijest u cijelosti:

SPLIT, 12. studenog 2004. (Hina) - Istražnom sucu Županijskog suda u Splitu privedeno je jutros šest osoba pod sumnjom da su odgovorne za radnu nesreću u Brodotrogiru, u utorak, u kojoj su smrtno stradala četvorica radnika.

Od policije ni od suda nije se mogao doznati identitet privedenih, ni koje je vrste kaznena prijava protiv njih podignuta, no neslužbeno se doznaje da je riječ o više poslovođa Brodotrogira, zaduženih za zaštitu na radu, čišćenje i antikorozivnu zaštitu.

U Istražni centar Županijskog suda u Splitu osumnjičenici su dovedeni iz Trogira, gdje su sinoć u policijskoj postaji kriminalistički obrađeni.

Je li među njima i netko iz kooperantske tvrtke AKZ - BUBIS - M nije poznato, no znade se da među njima nije predsjednik Uprave Brodotrogira Mateo Tramontana. U tijeku je ispitivanje privedenih kod istražnog suca Marka Brdara.

Otac i sin 45-godišnji Ante i 18-godišnji Josip Vržina te njegovi vršnjaci Ante Šamija i Danijel Martinović smrtno su stradali u utorak od gušenja otrovnim plinovima u utrobi broda "Atlantik Friga" kad se zbog rezanja lima s vanjske strane zapalila izolacijska smjesa.

(Hina) xdstr yvkn

Uredništvo Hine

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙