FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Utvrđen identitet poginule u naletu vlakova u Zaprešiću

ZAGREB, 18. studenog 2004. (Hina) - Zagrebačka policija izvijestila jedanas da je vještačenjem utvrđeno da je u naletu dvaju vlakova jučerposlijepodne u Zaprešiću poginula 41-godišnja Vlatka J. iz Zaprešićate da se i dalje sumnja kako je riječ o samoubojstvu.
ZAGREB, 18. studenog 2004. (Hina) - Zagrebačka policija izvijestila je danas da je vještačenjem utvrđeno da je u naletu dvaju vlakova jučer poslijepodne u Zaprešiću poginula 41-godišnja Vlatka J. iz Zaprešića te da se i dalje sumnja kako je riječ o samoubojstvu.

"Identitet poginule žene utvrđen je daktiloskopskim vještačenjem", izjavila je Hini glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama.

Prije nego što je utvrđen identitet policija je ranije objavila kako se pretpostavlja da je riječ o 63-godišnjoj ženi koja je imala psihičkih problema i koja je najvjerojatnije počinila samoubojstvo.

"I dalje se sumnja da je riječ o samoubojstvu", kazala je Vulama.

Po policijskim podacima, na ženu je jučer oko 17,35 na kolosijeku u blizini Kolodvorske ulice prvo naletio putnički vlak koji ju je odbacio na drugi kolosijek, a tada je na nju naletio i pregazio je vlak iz suprotnog smjera.

Vulama je izvijestila da još nije utvrđen identitet starijeg muškarca koji je poginuo danas oko 11,30 sati u naletu vlaka na pružnom prijelazu u

Jelkovečkoj ulici u Sesvetama. Tijelo poginulog prebačeno je na Zavod za sudsku medicinu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙