FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: Poginuo u požaru, supruga i djeca se spasili

ZAGREB, 18. studenog 2004. (Hina) - U požaru koji je jutros izneutvrđenog razloga izbio u obiteljskoj kući na području GornjegStupnika poginuo je 39-godišnji vlasnik kuće, njegova supruga jezadobila opekline po ruci, a dvoje maloljetne djece je neozlijeđeno.
ZAGREB, 18. studenog 2004. (Hina) - U požaru koji je jutros iz neutvrđenog razloga izbio u obiteljskoj kući na području Gornjeg Stupnika poginuo je 39-godišnji vlasnik kuće, njegova supruga je zadobila opekline po ruci, a dvoje maloljetne djece je neozlijeđeno.

Požar u obiteljskoj kući izbio je oko 4,30 sati. Vlasnik kuće Jozo Mamić je poginuo, a njegova 34-godišnja supruga se s djecom u dobi od 7 i 14 godina uspjela spasiti. Žena je zadobila opekline po ruci i izvan životne opasnosti je, a djeca su neozlijeđena prevezena u KB Zagreb zbog udisanja dima.

Glasnogovornica zagrebačke policije Gordana Vulama kazala je da su djeca dobro, a da je njihova majka izvan životne opasnosti. Dodala je da očevid još nije završen te da se ne zna uzrok požara.

Vulama je izvijestila da je noćas između 1 i 2 sata na području Maksimira u požaru izgorjela autolakirerska radiona 41-godišnjeg vlasnika. U požaru su oštećeni zidovi i strop, izgorio je i sav alat, boje i kemikalije, a od topline je popucalo 16 prozorskih stakala.

Uzrok požara i materijalna šteta još nisu utvrđeni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙