FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ: zatvara se pruga Dalj-Osijek-Koprivnica

ZAGREB, 17. studenog 2004. (Hina) - Zbog izmjene mosne građe sutra ćeod 7,10 do 15,45 sati biti zatvorena pruga Dalj - Osijek - Koprivnicaod kolodvora Čačinci do kolodvora Slatina, izvijestio je HŽ.
ZAGREB, 17. studenog 2004. (Hina) - Zbog izmjene mosne građe sutra će od 7,10 do 15,45 sati biti zatvorena pruga Dalj - Osijek - Koprivnica od kolodvora Čačinci do kolodvora Slatina, izvijestio je HŽ.

Umjesto lokalnih i brzih vlakova, koji voze u to vrijeme na relaciji Cabuna - Slatina i obrnuto, putnike će prevoziti autobusi.

Ista pruga bit će zatvorena i 19. studenoga u razdoblju od 7,10 do 9,40 te od 10,10 do 12,40 sati zbog radova na kolosijeku i to od kolodvora Čačinci do kolodvora Slatina. Umjesto dvaju lokalnih vlakova, koji voze u to vrijeme na relaciji Cabuna - Slatina i obrnuto, putnike će prevoziti autobusi.

Također od 18. do 30. studenoga, osim subotom i nedjeljom, od 7 do 16 sati zbog zavarivanja tračnica i sakupljanja starih tračnica bit će zatvorena pruga Banova Jaruga - Pčellić od kolodvora Banova Jaruga do kolodvora Lipik. Putnike će u tom razdoblju na relaciji Banova Jaruga - Lipik i obrnuto prevoziti autobusi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙