FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NAJAVA DOGAĐAJA - SVIJET - ZA SRIJEDU, 17. STUDENOGA

ZAGREB, 16. studenog 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje izsvijeta za srijedu, 17. studenoga.
ZAGREB, 16. studenog 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje iz svijeta za srijedu, 17. studenoga.

BERLIN - Hrvatski premijer Ivo Sanader sudjeluje u Berlinu na 4. Gospodarskoj konferenciji za jugoistočnu Europu što je pod pokroviteljstvom njemačke vlade organizira Savez njemačkih industrijskih i trgovinskih komora i Društvo za tehničku suradnju. Konferenciji na kojoj će premijeri zemalja iz regije kratkim izlaganjima predstaviti gospodarske mogućnosti svoje zemlje, obratit će se i njemački kancelar Gerhard Schroeder. Premijer Sanader će, kako se očekuje, osim prezentacije gospodarskih mogućnosti Hrvatske, konferenciju iskoristiti i za niz bilateralnih susreta, počevši od kratkog sastanka sa Schroederom i prije otvaranja same konferencije.

ZAGREB - Odbor za međuparlamentarnu suradnju organizira okrugli stol u povodu predstavljanja priručnika za zastupnike "Zaštita izbjeglica - vodič za međunarodno izbjegličko pravo". Vodič će predstaviti predstavnica Ureda Visokog povjerenika za izbjeglice u Hrvatskoj Catherine Bertrand, a skupu će se obratiti predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks. (11 sati, Hrvatski sabor, 11 sati).

MOSTAR - U Mostaru će se sastati gospodarstvenici iz hrvatskih županija splitsko-dalmatinske i dubrovačko-neretvanske s gospodarstvenicima pograničnih županija iz Federacije BiH. U sjedištu Gospodarske komore Federacije BiH raspravljat će se o prekograničnoj gospodarskoj suradnji između hrvatskih i susjednih županija Federacije.

LUXEMBOURG - Turski premijer Recer Tayyip Erdogan stiže u posjet Luxembourgu, zemlji koja 1. siječnja preuzima predsjedanje Europskom unijom.

Dežurni urednici:

Noć: Vedrana Mrša

Prijepodne: Srđan Baković

Poslijepodne: Sonja Djerasimović/Maša Taušan

Navečer: Duška Gerić Koren

telefon: 385 1 4808 645

telefax: 385 1 4808 822

e-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙