FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZABA: Univerzalni paket račun namijenjen malim poduzetnicima

ZAGREB, 16. studenog 2004. (Hina) - Zagrebačka banka od danas uvodiuniverzalni paket račun namijenjen malim poduzetnicima pod nazivom "1za sve", koji objedinjuje bankarske usluge, popuste u trgovačko -uslužnoj mreži i usluge Hrvatskog autokluba, priopćeno je iz banke.
ZAGREB, 16. studenog 2004. (Hina) - Zagrebačka banka od danas uvodi univerzalni paket račun namijenjen malim poduzetnicima pod nazivom "1 za sve", koji objedinjuje bankarske usluge, popuste u trgovačko - uslužnoj mreži i usluge Hrvatskog autokluba, priopćeno je iz banke.

Taj paket račun namijenjen je slobodnim zanimanjima, obrtnicima i trgovačkim društvima s ukupnim prihodom do 10 milijuna kuna godišnje, a nudi se u dva modela - "Poduzetnik model" i "Partner model".

Oba modela sadrže poslovni račun, internet bankarstvo (e-zaba), izvadak po žiro računu na e-zaba-i i smart card reader, a ovisno o modelu tu su još kartice, telefonsko bankarstvo, sms usluge, niže naknade za pojedine kredite i popusti za pojedina osiguranja.

Nakon što je tijekom jedne godine više od 200.000 građana prihvatilo univerzalni paket račun "1 za sve", iz Zagrebačke banke navode kako nastoje ta iskustva prenijeti i u poslovanje sa 64.000 malih poduzetnika.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙