FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: ZAGREBAČKI MEDIJI I SLUČAJ GUROVIĆ

ZAGREB, 16. studenog 2004. (Hina) - "U Hrvatskoj, očiglednonezadovoljni samo time što su spriječili dolazak Milana Gurovića,košarkaša Partizana MB, u Zagreb na utakmicu sa Cibonom, nastojemedijskom propagandom našem reprezentativcu zatvoriti i granice Turskei Grčke", piše beogradski Blic od utorka u tekstu pod naslovom"Zabraniti Guroviću izlazak iz Beograda".
ZAGREB, 16. studenog 2004. (Hina) - "U Hrvatskoj, očigledno nezadovoljni samo time što su spriječili dolazak Milana Gurovića, košarkaša Partizana MB, u Zagreb na utakmicu sa Cibonom, nastoje medijskom propagandom našem reprezentativcu zatvoriti i granice Turske i Grčke", piše beogradski Blic od utorka u tekstu pod naslovom "Zabraniti Guroviću izlazak iz Beograda".

List prenosi pisanje zagrebačkih "Sportskih novosti" da su turski mediji pozdravili odluku hrvatskih vlasti da se Guroviću zabrani ulazak u zemlju zbog tetovaže Draže Mihailovića te da dodaju da bi se srpskom košarkašu to moglo dogoditi i u Turskoj gdje bi Partizan 16. prosinca trebalo igrati s Efes Pilsenom u Euroligi. "Četnički simpatizer", prenosi beogradski list pisanje zagrebačkih Sportskih novosti, neće moći igrati niti u Ateni protiv Olympiakosa (26. siječnja), zbog vojne policije spremne da ga, kao grčkog građana, "odvede na odsluženje vojnog roka".

Menadžer Milana Gurovića Miško Ražnatović rekao je beogradskom listu da su "insinuacije hrvatskih medija" gluposti.

"Sada sam morao otkriti da je samo dva tjedna prije potpisivanja ugovora s Partizanom turski Efes Pilsen nastojao dovesti Gurovića u svoje redove. Još je svježiji primer je Olympiakosa koji ga je upravo na dan njegova službena dolaska u Humsku želio angažirati. Nakon toga su zvali i rekli: 'Ukoliko Gurović bude želio promijeniti okruženje, prvo neka se obrati nama u Olympiakosu!' Uz sve to, dva dana sam pravio društvo Milanu u Ateni tijekom liječničkih pregleda i bez teškoća smo ušli i izašli iz Grčke. Ovakvim insinuacijama u tisku Hrvati žele naći opravdanje za odluku koja je besmislena, žele stvoriti atmosferu da nisu usamljeni i da i druge države razmišljaju o tome da Guroviću uskrate slobodu kretanja", kaže Ražnatović za beogradski list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙