FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

TOM HANKS PREGOVARA O ULOZI U DA VINCIJEVOM KODU

LOS ANGELES, 16. studenog 2004. (Hina/AP) - Američki glumac Tom Hanksmogao bi glumiti glavnu ulogu u filmu "Da Vincijev kod", koji će sesnimati po istoimenom bestseleru Dana Browna.
LOS ANGELES, 16. studenog 2004. (Hina/AP) - Američki glumac Tom Hanks mogao bi glumiti glavnu ulogu u filmu "Da Vincijev kod", koji će se snimati po istoimenom bestseleru Dana Browna.

Redatelj Ron Howard i producent Brian Grazer, uigrani tim koji stoji iza filmova "Genijalni um" i "Kako je Grinch ukrao Božić" izjavili su da za ulogu harvardskog profesora Roberta Langdona, stručnjaka za simbole, žele upravo zvijezdu filma "Spašavanje vojnika Ryana".

"Toma je uzbudljivo gledati u ulozi koja traži puno razmišljanja. Langdonu bi smjesta dao legitimnost", rekao je Howard časopisu Newsweek.

Ako prihvati ulogu, a Tomovi agenti su upravo u fazi pregovaranja, Howard i Grazer tvrde da će odlično utjeloviti lik profesora koji se na život i smrt nadmudruje s tajnim društvom kako bi u djelima Leonarda Da Vincija otkrio tajne Svetog Grala.

Da Vincijev kod, uspješnica autora Dana Browna, izazvala je brojne kontroverze.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙