FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"UHVATITE CARTERA" NAJGORI REMAKE SVIH VREMENA

LOS ANGELES, 3. studenog 2004. (Hina) - Film Sylvestera Stallonea"Uhvatite Cartera", remake filma iz 1971. godine s Michaelom Caineom uglavnoj ulozi, proglašen je najgorom obradom svih vremena uispitivanju kojeg je proveo Screenselect.co.uk.
LOS ANGELES, 3. studenog 2004. (Hina) - Film Sylvestera Stallonea "Uhvatite Cartera", remake filma iz 1971. godine s Michaelom Caineom u glavnoj ulozi, proglašen je najgorom obradom svih vremena u ispitivanju kojeg je proveo Screenselect.co.uk.

Na drugom je mjestu verzija "Psiha" iz 1998. godine s Anne Heche i Vinceom Vaughnom, a na trećem film "Thunderbirds", objavio je rezultate Screenselect.co.uk-a IMDB.

U istom ispitivanju nije dobro prošao još jedan remake filma s Michaelom Caineom - "Alfie" u kojem glumi Jude Law, završio je na šestom mjestu.

Među prvih deset najgorih remakea su "Point of No Return" na četvrtom mjestu, "Charlijevi anđeli" na petom, "Planet majmuna" na sedmom, "Starsky i Hutch" na osmom i "Rt straha" na devetom.

Iznenađenje je blockbuster iz 2001. godine "Oceanovih jedanaest" na desetom mjestu, iako su mnoge kritike taj film s Georgeom Clooneyem i Bradom Pittom u glavnim ulogama proglasile boljim od izvornika iz 1960. godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙