FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Lola Ribar: smanjena dobit

KARLOVAC/ZAGREB, 16. studenog 2004. (Hina) - Karlovačka tvornicasanitetskog materijala Lola Ribar u prvih devet mjeseci ove godineposlovala je s dobiti od 40 tisuća kuna, dok je u istomprošlogodišnjem razdoblju dobit bila 922 tisuće kuna, doznaje se saZagrebačke burze.
KARLOVAC/ZAGREB, 16. studenog 2004. (Hina) - Karlovačka tvornica sanitetskog materijala Lola Ribar u prvih devet mjeseci ove godine poslovala je s dobiti od 40 tisuća kuna, dok je u istom prošlogodišnjem razdoblju dobit bila 922 tisuće kuna, doznaje se sa Zagrebačke burze.

Ostvarena dobit puno je manja od planirane, kaže se u komentaru uprave tvrtke pri čemu se navodi velika neizvjesnost naplate kod svih kupaca, zbog financijskih poteškoća Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje.

Tvrtka je u prva tri kvartala ostvarila 46,71 milijuna kuna prihoda, što je 9,2 posto manje nego prošle godine. Na prodaju u zemlji odnosi se 28,78 milijuna, a na prodaje u inozemstvu 16,26 milijuna kuna prihoda.

Iako u izvozu ostvaruje 45 posto fizičke prodaje, u financijskim pokazateljima to iznosi 35 posto zbog problema u izvoznim cijenama i konkurenciji, napominje se u komentaru uprave.

(Hina) xduk yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙