FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Talijani nastavljaju potragu za Austrijancima

RIJEKA, 15. studenog 2004. (Hina) - Potragu za dvoje austrijskihdržavljana koji su jučer oko 2 sata u jutro pali u more na 30nautičkih milja od Pule nastavit će talijanske službe jer seprocjenjuje da ih vjetar nosi prema talijanskoj obali, navode uhrvatskoj Nacionalnoj središnjici za usklađivanje traganja ispašavanja na moru u Rijeci.
RIJEKA, 15. studenog 2004. (Hina) - Potragu za dvoje austrijskih državljana koji su jučer oko 2 sata u jutro pali u more na 30 nautičkih milja od Pule nastavit će talijanske službe jer se procjenjuje da ih vjetar nosi prema talijanskoj obali, navode u hrvatskoj Nacionalnoj središnjici za usklađivanje traganja i spašavanja na moru u Rijeci.

Dok traje potraga, hrvatske će službe nastaviti suradnju s talijanskima, ali hrvatska plovila neće sudjelovati u potrazi.

Muškarac i žena u dobi od oko 50 godina pali su u more s austrijske jahte dugačke oko 15 metara, koja je s ukupno šest članova posade plovila iz Slovenije prema Turskoj.

Od pada dvoje Austrijanaca u more prošlo je više od 30 sati pa su izgledi da budu spašeni vrlo maleni, kažu u Nacionalnoj središnjici za usklađivanje traganja i spašavanja na moru u Rijeci.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙