FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SIRIJSKI VOZAČ DVOJICE FRANCUSKIH NOVINARA PRONAĐEN U FALLUJI

BAGDAD, 12. studenog 2004. (Hina/AFP) - Sirijski vozač koji je koncemkolovoza otet u Iraku s dvojicom francuskih novinara, Mohammadal-Jundi pronađen je živ u Falluji, zapadno od Bagdada, priopćila je upetak službena predstavnica američke vojske.
BAGDAD, 12. studenog 2004. (Hina/AFP) - Sirijski vozač koji je koncem kolovoza otet u Iraku s dvojicom francuskih novinara, Mohammad al-Jundi pronađen je živ u Falluji, zapadno od Bagdada, priopćila je u petak službena predstavnica američke vojske.

"Marinci su pronašli vozača dvojice francuskih novinara otetih" 20. kolovoza južno od Bagdada, rekla je.

No dodala je da američka vojska nema nikakvih podataka o mjestu na kojemu su zatočeni Christian Chesnot i Georgesd Malbrunot.

Francuska nema novih vijesti o dvojici novinara koji su oteti u Iraku prije 85 dana, izjavio je u petak službeni predstavnik francuskog ministarstva vanjskih poslova Herve Ladsous.

"Nemamo novih i točnih informacija, ali naše su ekipe u Bagdadu u vezi s američkim kolegama i mi i dalje poduzimamo sve kako bi postigli oslobađanje talaca", dodao je Ladsous.

Christian Chesnot (37) i Georges Malbrunot (41) oteti su 20. kolovoza južno od Bagdada sa sirijskim pratiocem Mohamedom al-Jundijem. Odgovornost za njihovu otmicu preuzela je skupina koja se naziva Islamska vojska u Iraku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙