FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA - NOWITZKI OHLADIO HEAT

NEW YORK, 12. studenog (Hina/Reuters) - Nakon Utah Jazza pao je iMiami Heat pa više nema neporaženih momčadi u NBA ligi, dok niti jednupobjedu još uvijek nemaju Chicago, Atlanta, New Orleans i GoldenState.
NEW YORK, 12. studenog (Hina/Reuters) - Nakon Utah Jazza pao je i Miami Heat pa više nema neporaženih momčadi u NBA ligi, dok niti jednu pobjedu još uvijek nemaju Chicago, Atlanta, New Orleans i Golden State.

Nakon što su sezonu otvorili sa četiri pobjede košarkaši Miamia izgubili su pred svojim navijačima od Dallasa (93:113). Junak utakmice u American Airlines Areni bio je Nijemac Dirk Nowitzki koji je "ohladio" Heat upisavši 41 koš, 10 skokova i 4 asistencije. Kako će to biti njihova večer Mavericksi su pokazali već u prvoj četvrtini koju su dobili sa 15 razlike (34:19).

"Imali smo sjajnu večer, napad je odlično funkcionirao. Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu," kazao je Nowitzki. U trijumfu gostiju Michael Finley je dodao 22 koša, Jerry Stackhouse 12, a Jason Terry 10. Miami je predvodio Shaquille O'Neal sa 22 koša i 10 skokova, Dwayne Wade je dodao 20 koševa i 8 skokova i 5 asistencija, no to nije bilo dovoljno. Ostali su zakazali.

U Houstonu je Minnesota predvođena Kevinom Garnettom u samoj završnici izborila pobjedu protiv Rocketsa (96:91). Garnett je utakmicu zaključio sa 20 koševa, 17 skokova, a za "triple-double" nedostajala mu je tek jedna asistencija. Prošlosezonski MVP ima problema s gležnjem i njegov nastup je bio upitan. No, ipak je zaigrao.

"Odlučio sam pokušati. Imao sam i mnogo boljih večeri, no najvažnija je pobjeda momčadi," kazao je Garnett, koji je košem 8.3 sekunde prije kraja ugasio sve nade domaćina u preokret. Sam Cassell je dodao 18 koševa, a Wally Szczerbiak 13. Prvi strijelac Houstona bio je Kinez Yao Ming (25 koševa i 5 skokova), dok je Maurice Taylor ubacio 19 koševa.

Denver je u Pepsi Centru pobijedio aktualnog prvaka Detriot (117:109) nanijevši Pistonsima drugi poraz sezone. Nuggetse su predvodili Carmelo Anthony (34) i Earl Boykins (32), dok je dresu Pistonsa, koji su nastupili bez ozlijeđenog Bena Wallacea, bio najbolji Richard Hamilton (25).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙