FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: KIRILJENKO PRODUŽIO UGOVOR ZA 86 MILIJUNA USD

SALT LAKE CITY, 30. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Ruski košarkašAndrej Kiriljenko i NBA momčad Utah Jazz konačno su se dogovorili okoprodužetka ugovora, pa će Rus i narednih sedam godina biti član Utahaza ukupnu svotu od 86 milijuna dolara.
SALT LAKE CITY, 30. listopada 2004. (Hina/Reuters) - Ruski košarkaš Andrej Kiriljenko i NBA momčad Utah Jazz konačno su se dogovorili oko produžetka ugovora, pa će Rus i narednih sedam godina biti član Utaha za ukupnu svotu od 86 milijuna dolara.

Ovo je klub koji volim i želim ostati u njemu do kraja karijere, kazao je 23-godišnji Kiriljenko, koji je prošle sezone bio najbolji strijelac (16.2), skakač (8.1), bloker (2.76) i oduzimač lopti (1.92).

Sa Kiriljenkovim potpisom Utah je riješila sva pitanja oko visokih igrača, budući da su ranije uzeli Carlosa Boozera iz Clevelanda i Turčina Mehmeta Okura iz prvaka Detroit Pistonsa. Za Utah igra i hrvatski košarkaš Gordan Giriček koji je 19. srpnja ove godine potpisao četverogodišnji ugovor za 16 milijuna dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙