FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PROTURJEČNE VIJESTI O SMRTI JASERA ARAFATA

ZAGREB/PARIZ, 9. studenog 2004. (Hina) - O sudbini palestinskogpredsjednika Jasera Arafata i u utorak se šire proturječneinformacije, nakon što su francuski medicinski izvori opovrgnulivijesti visokog palestinskog dužnosnika da je Arafat umro u pariškojvojnoj bolnici.
ZAGREB/PARIZ, 9. studenog 2004. (Hina) - O sudbini palestinskog predsjednika Jasera Arafata i u utorak se šire proturječne informacije, nakon što su francuski medicinski izvori opovrgnuli vijesti visokog palestinskog dužnosnika da je Arafat umro u pariškoj vojnoj bolnici.

Nekoliko izvora bliskih palestinskom vođi objavilo je da je Arafat (75) podlegao nepoznatoj bolesti zbog koje je 29. listopada prebačen iz Ramallaha u Pariz, no izvor blizak bolnici kategorički je izjavio da Arafat nije mrtav, javljaju novinske agencije.

"Umro je", rekao je palestinski izvor u Parizu, gdje se Arafat već nekoliko dana nalazi u komi.

Drugi dužnosnik blizak Arafatu dodao je: "Istina je, mrtav je. Vijest o tome bit će uskoro objavljena".

Treći palestinski neimenovani izvor pojasnio je da je Arafat umro u ponedjeljak navečer nakon moždanog krvarenja. "Njegovi tjelesni čuvari počeli su se ljubiti, grliti i međusobno tješiti", dodao je.

No, palestinski ministar vanjskih poslova Nabil Shaath izjavio je za CNN iz Pariza da je Arafat živ i da još nije donesena odluka da ga se skine s aparata za održavanje života.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙