FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Prekinut lanac dilera marihuane

ŠIBENIK, 10. studenog 2004. (Hina) - Šibenska policija uspješno je prekinula lanac dopreme i raspačavanja marihuane u Šibeniku, rečeno jedanas na konferenciji za novinare šibensko-kninske Policijske uprave.
ŠIBENIK, 10. studenog 2004. (Hina) - Šibenska policija uspješno je prekinula lanac dopreme i raspačavanja marihuane u Šibeniku, rečeno je danas na konferenciji za novinare šibensko-kninske Policijske uprave.

Jučer završenom kriminalističkom obradom bilo je obuhvaćeno sedam osoba, među kojima su jedna maloljetna djevojka i dva mlađa punoljetnika, a za koje je utvrđeno da su počinili 19 kažnjivih djela zloporabe opojnih droga,

Dejan Vorhik, voditelj Odsjeka kriminaliteta droga, rekao je da su pripadnici prometne i temeljne policije šibenske policijske postaje 7. studenoga u večernjim satima u gradskom predjelu Bioci zaustavili vozilo, koje se iz smjera Splita kretalo prema Šibeniku. Kod dvojice muškaraca u automobilu pronađeno je nekoliko paketića marihuane.

Nastavkom kriminalističke obrade, u koju je uključen Odsjek kriminaliteta droga, pronađeno je ukupno 376 grama marihuane, nešto hašiša, veće količine sjemenki kanabisa, te 570 kuna dobivenih, kako se sumnja, prodajom droge.

"Vjerujemo da je ovime presječen lanac kojim se grad Šibenik dobrim dijelom opskrbljivao marihuanom", rekao je Vorhik.

U prvih deset mjeseci ove godine na području šibensko-kninske Policijske uprave otkriveno je 267 kažnjivih djela zloporabe opojnih droga, što je 5,5 posto više u odnosu na isto prošlogodišnje razdoblje. Čak 70 posto kažnjivih djela povezanih s drogama događa se na području Prve policijske postaje Šibenik koja, uz Šibenik, obuhvaća i područje Primoštena, Rogoznice i Skradina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙