FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gradi se prvo stambeno naselje zatvorenog tipa u Varaždinu

VARAŽDIN, 10. studenog 2004. (Hina) - U varaždinskom naselju Banficapočela je izgradnja prvog stambenog naselja zatvorenog tipa uVaraždinu pod nazivom "Varaždinski vrtovi".
VARAŽDIN, 10. studenog 2004. (Hina) - U varaždinskom naselju Banfica počela je izgradnja prvog stambenog naselja zatvorenog tipa u Varaždinu pod nazivom "Varaždinski vrtovi".

Cjelokupna investicija vrijedna je nešto više od pet milijuna eura, a predstavio ju je na današnjoj konferenciji za novinare Eduard Brumen, direktor "Stanoinga", poduzeća za stambeno-komunalno gospodarstvo, investitora izgradnje.

U naselju će u 105 stanova biti najviše 400 stanara, svaka zgrada imat će svoje dizalo, stanarima će na raspolaganju 24 sata dnevno biti domarska i zaštitarska služba, a naselje će biti ograđeno i pod video nadzorom. U planu su i zajedničke prostorije za dječje igraonice i boravak za odrasle te wellness i fitness centar.

Unutar dvorišta smjestit če se dječje igralište, park na oko 6600 četvornih metara, nadstrešnice, klupe, roštilji, svaki stan imat će osigurano parkiralište, a izvan kompleksa za goste i posjetitelje bit će još 90 parkirnih mjesta. Naselje će biti useljivo već u prosincu iduće godine, a za kupnju do 31. prosinca ove godine cijena četvornog metra za visoki roh bau iznosi 990 eura.

Brumen je kazao da zainteresiranih kupaca već ima, moguća je kupnja na kredit, a pregovara se i sa Hypo leasingom kako bi se stanovi mogli kupiti i na leasing s rokom otplate na 23 godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙