FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Križevci: Ministrica predala ključeve stanova iz POS-a

KRIŽEVCI, 28. listopada 2004. (Hina) - U Križevcima je danas predano19 ključeva vlasnicima stanova izgređenima po programu POS-a.
KRIŽEVCI, 28. listopada 2004. (Hina) - U Križevcima je danas predano 19 ključeva vlasnicima stanova izgređenima po programu POS-a.

Ključeve su predali ministrica zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva Marina Matulović-Dropulić i direktor APN-a Vladimir Goatti.

Vlasnici stanova su uglavnom mlade križevačke obitelji i bračni parovi koji su ih kupili na zajam po cijeni od 799 eura po četvornom metru.

Ministrica je poručila da će se započeti program POS-a završiti, ali da će najvjerojatnije biti uveden novi oblik poticane stanogradnje u suradnji s poslovnim bankama.

U razgovoru s dužnosnicima Koprivničko-križevačke županije i grada Križevaca ministrica je danas izrazila zadovoljstvo što na tom području nema bespravne gradnje i što će se uskoro donijeti prostorni planovi i Generalni urbanistički plan grada Križevaca.

Ujedno je najavila da će Fond za zaštitu okoliša sufinancirati uređenje odlagališta gradskog otpada u Đurđevcu, Križevcima i općini Đelekovec.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙