FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministarstvo financija: osumnjičena bivša djelatnica Ministarstva

ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - U povodu informacija da sudjelatnici Odjela općeg kriminaliteta kriminalistički obradilihrvatsku državljanku B. L. (1958.) zbog osnovane sumnje da je, kaodjelatnica Ministarstva financija počinila kažnjivo djelo prijevare 33osobe, Ministarstvo financija priopćilo je danas da je riječ onjihovoj bivšoj djelatnici.
ZAGREB, 10. studenog 2004. (Hina) - U povodu informacija da su djelatnici Odjela općeg kriminaliteta kriminalistički obradili hrvatsku državljanku B. L. (1958.) zbog osnovane sumnje da je, kao djelatnica Ministarstva financija počinila kažnjivo djelo prijevare 33 osobe, Ministarstvo financija priopćilo je danas da je riječ o njihovoj bivšoj djelatnici.

U priopćenju se navodi da je u Ministarstvu financija radila do 20. srpnja ove godine kao niže pozicionirana djelatnica kada je prestala raditi u državnoj službi..

Zagrebačka policija priopćila je danas kako se osnovano sumnja da je B. L od veljače do kraja rujna ove godine kao službenica Ministarstva financija nudila oštećenima da će im srediti zaposlenje u državnoj upravi ili dobivanje stana iz POS-a, za što su joj kao protuuslugu na njezin zahtjev plaćali 4000 do 150.000 kuna.

Inače, B. L. već izdržava jednogodišnju zatvorsku kaznu za druga kažnjiva djela.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙