FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POČEO SASTANAK PALESTINSKOG VODSTVA U RAMALAHU

RAMALAH, 10. studenog 2004. (Hina/AFP) - Palestinsko vodstvo sastalose u srijedu u Ramalahu, u glavnom sjedištu Jasera Arafata, čija bismrt uskoro mogla biti objavljena, prema palestinskim izvorima.
RAMALAH, 10. studenog 2004. (Hina/AFP) - Palestinsko vodstvo sastalo se u srijedu u Ramalahu, u glavnom sjedištu Jasera Arafata, čija bi smrt uskoro mogla biti objavljena, prema palestinskim izvorima.

Središnji odbor Arafatova pokreta Fatah, izvršni odbor Palestinske oslobodilačke organizacije (PLO), kao i palestinsko Vijeće sigurnosti započeli su rasprave koje bi se trebale odnositi na pripremu posljednjeg ispraćaja i pogreba predsjednika Palestinske samouprave.

Na tom sastanku sudjeluju predstavnici svih palestinskih organizacija, s iznimkom radikalnih organizacija.

Izraelci i Palestinci postigli su u srijedu dogovor o tome da Arafat bude pokopan u Mukati, svom sjedištu u Ramalahu, dok bi službeni ispraćaj njegova tijela bio organiziran u Kairu.

Trinaest glavnih palestinskih skupina pozvalo je u srijedu Palestince da ne pucaju u zrak u slučaju objave Arafatove smrti, kazao je u srijedu visoki dužnosnik Islamskog džihada.

Predstavnici 13 palestinskih organizacija "dogovorili su se da pokažu smirenost i pozivaju palestinski narod da ne puca u zrak i ne pali gume na ulicama", kazao je Kaled al-Bač.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙