FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

CHIRAC PRIMIO PALESTINSKE ČELNIKE

PARIZ, 9. studenog 2004. (Hina) - Francuski predsjednik Jacques Chiracprimio je u ponedjeljak poslijepodne u Elizejskoj palači visokopalestinsko izaslanstvo koje je nešto ranije posjetilo bolesnog JaseraArafata u vojnoj bolnici Percy u pariškom predgrađu.
PARIZ, 9. studenog 2004. (Hina) - Francuski predsjednik Jacques Chirac primio je u ponedjeljak poslijepodne u Elizejskoj palači visoko palestinsko izaslanstvo koje je nešto ranije posjetilo bolesnog Jasera Arafata u vojnoj bolnici Percy u pariškom predgrađu.

Chirac je primio palestinskog premijera Ahmada Koreia, drugog čovjeka Palestinske oslobodilačke organizacije (PLO) Mahmuda Abbasa, ministra vanjskih poslova Nabila Shaatha i predsjednika palestinskog parlamenta Rawhija Fattuha.

Američki predsjednik George W. Bush je ranije telefonirao francuskom predsjedniku kako bi se raspitao za Arafatovo zdravstveno stanje.

Tijekom poslijepodneva su kružile kontradiktorne informacije o zdravlju predsjednika palestinske samouprave. Neimenovani palestinski izvori objavili su da je Arafat umro, no tu su informaciju demantirali francuski liječnici.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙