FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

BARNIER: ARAFATOVO STANJE SLOŽENO ALI STABILNO

PARIZ, 9. studenog 2004. (Hina/AFP) - Zdravlje palestinskogpredsjednika Jasera Arafata "vrlo je složeno, ozbiljno ali istovremenoi stabilno", izjavio je u utorak za javnu francusku televiziju France2 ministar vanjskih poslova Michel Barnier.
PARIZ, 9. studenog 2004. (Hina/AFP) - Zdravlje palestinskog predsjednika Jasera Arafata "vrlo je složeno, ozbiljno ali istovremeno i stabilno", izjavio je u utorak za javnu francusku televiziju France 2 ministar vanjskih poslova Michel Barnier.

Barnier je također, govoreći o dolasku četvorice visokih palestinskih čelnika u ponedjeljak navečer u Pariz, rekao da je "prirodno" da oni posjete i pozdrave svog vođu Jasera Arafata.

"Primili smo ih zbog osobnih i političkih razgovora, a osobno mislim da je prirodno da se sastanu i pozdrave Jasera Arafata", dodao je Barnier.

U ponedjeljak navečer su u Pariz doputovali drugi čovjek PLO-a Mahmud Abas, premijer Ahmed Korei, ministar vanjskih poslova Nabil Šaat i predsjednik Zakonodavnog palestinskog vijeća (parlament) Rohi Fatuh.

Arafatova supruga Suha zbog toga ih je optužila za zavjeru u cilju određivanja nasljednika. U javnosti se čak špekulira da bi četvorica dužnosnika mogla odlučiti da se Arafata skine s aparata za održavanje života.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙