FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MANEKENKA POSTAJE POČASNA SLOVAČKA VELEPOSLANICA U SVIJETU

BRATISLAVA, 8. studenog 2004. (Hina/AFP) - Slovački top model AdrianaKarembeu uskoro će biti imenovana "počasnom slovačkom veleposlanicom usvijetu", izvijestilo je u ponedjeljak slovačko ministarstvo vanjskihposlova.
BRATISLAVA, 8. studenog 2004. (Hina/AFP) - Slovački top model Adriana Karembeu uskoro će biti imenovana "počasnom slovačkom veleposlanicom u svijetu", izvijestilo je u ponedjeljak slovačko ministarstvo vanjskih poslova.

"Gospođa Kerembeu bit će pozvana u ministarstvo vanjskih poslova u Bratislavi gdje će joj ministar vanjskih poslova Eduard Kukan uručiti specijalne vjerodajnice", rekao je glasnogovornik ministarstva Juraj Tomaga. "Ona je vrlo poznata u svijetu i učinila je puno za promociju Slovačke. Također je poznata i po brojnim karitativnim aktivnostima".

Adriana Karembeu, rođena je pod djevojačkim imenom Sklenarikova prije 33 godine u slovačkom selu Valaska. Završila je nekoliko semestara medicinskog fakulteta u Pragu, prije nego što se počela baviti manekenstvom, a svjetsku je slavu stekla kada je počela reklamirati grudnjak Wonderbra.

Sa suprugom, bivšim francuskim nogometašem Christianom Karembeuom koji sada igra za švicarski klub Servete Geneve, živi u Švicarskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙