FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

JEDAN UBIJEN, DVOJICA RANJENA U PUCNJAVI U TRAMVAJU U SARAJEVU

SARAJEVO, 1. studenog 2004. (Hina) - Jedna je osoba ubijena, a dvije suranjene u pucnjavi koja se u ponedjeljak poslije podne zbila utramvaju prepunom putnika u središtu Sarajeva.
SARAJEVO, 1. studenog 2004. (Hina) - Jedna je osoba ubijena, a dvije su ranjene u pucnjavi koja se u ponedjeljak poslije podne zbila u tramvaju prepunom putnika u središtu Sarajeva.

Prema izjavama očevidaca, u sukobu četvorice muškaraca u tramvaju koji je stajao kod zgrade županijske vlade, jedan od njih upotrijebio je pištolj i pucao u preostalu trojicu. Nakon toga je pokušao pobjeći no policija ga je odmah uspjela uhititi.

Teško ozlijeđeni muškarac ubrzo je polegao ozljedama, a dvojica lakše ranjenih zbrinuta su u bolnici.

Glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Sarajevske županije Magbul Škoro potvrdio je da je jedna osoba poginula u pucnjavi, a novinarima je također izjavio kako su sva četvorica sudionika ovog teškog incidenta poznata policiji zbog niza počinjenih kaznenih djela.

Policija je nakon obavljenog očevida započela istragu čiji je cilj utvrditi točne okolnosti pod kojima se zbio ovaj incident koji je prouzročio i visešatnu obustavu prometa kroz središte Sarajeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙