FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PALESTINSKA UPRAVA ODUSTALA OD DOLASKA U PARIZ

PARIZ, 8. studenog 2004. (Hina/AFP) - Francuska ministrica obraneMichele Alliot-Marie rekla je da su tri člana palestinske uprave,premijer Ahmed Korei, druga osoba PLO-a Mahmoud Abbas i ministarvanjskih poslova Nabil Shat, koji su u ponedjeljak u Parizu trebaliposjetiti palestinskog čelnika Jasera Arafata, odustali od puta.
PARIZ, 8. studenog 2004. (Hina/AFP) - Francuska ministrica obrane Michele Alliot-Marie rekla je da su tri člana palestinske uprave, premijer Ahmed Korei, druga osoba PLO-a Mahmoud Abbas i ministar vanjskih poslova Nabil Shat, koji su u ponedjeljak u Parizu trebali posjetiti palestinskog čelnika Jasera Arafata, odustali od puta.

"Po mojim saznanjima više nije predviđen njihov dolazak u Pariz", izjavila je ministrica na privatnom radiju Europe 1.

Tri visoka palestinska dužnosnika zaprijetili su da neće doći u Pariz nakon što ih je Arafatova supruga Souha optužila da žele preuzeti vlast i Jasera Arafata "živog pokopati", rekao je u ponedjeljak u Ramalli jedan palestinski dužnosnik.

Ministrica Alliot-Maire je odbila komentirati zdravstveno stanje palestinskog predsjednika, kao i razloge njegove hospitalizacije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙