FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 8. studenoga

ZAGREB, 7. studenog 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja zaponedjeljak, 8. studenoga:
ZAGREB, 7. studenog 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja za ponedjeljak, 8. studenoga:

DONJI LAPAC - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić posjetit će Donji Lapac, gdje će održat radni sastanak s čelništvom općine i s predstavnicima javnih poduzeća i tvrtki s tog područja (12 sati, Trg N. Tesle 1). Predsjednik će se susresti s građanima Donjeg Lapca (12,45 sati, Kino dvorana), a zatim će obići tvrtku "Lika" d.d. (14 sati).

ZADAR - Odbor za prostorno uređenje i zaštitu okoliša Hrvatskog sabora u Zadru će održati sjednicu na kojoj će se raspravljati o prostornom uređenju i zaštiti obalnog područja, (11 sati, Velika vijećnica, Narodni trg 1).

KOPRIVNICA - Saborski Odbor za turizam na sjednici u Koprivnici analizirat će ovogodišnju turističku sezonu te razmatrati projekt organiziranja tradicionalne godišnje manifestacije dan/ili tjedan Hrvatskog turizma, (15 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare ministra znanosti, obrazovanja i športa Dragana Primorca na kojoj će najaviti Prvi kongres hrvatskih znanstvenika iz domovine i inozemstva, koji će se od 15. do 19. studenoga održati u Zagrebu i Vukovaru, (12 sati, Trg hrvatskih velikana 6).

ZAGREB - Konferencija za novinare tri sindikata znanosti i školstva - Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama, Sindikata hrvatskih učitelja i Nezavisnoga sindikata znanosti i visokog obrazovanja - o pregovorima s Vladom RH o plaćama, osnovici i materijalnim naknadama te drugim sindikalnim temama, (11 sati, Trg maršala Tita 4).

ZAGREB - Konferencija za novinare Hrvatskog društva dramskih umjetnika u povodu objave nominacije za Nagrade hrvatskog glumišta 2004. godine, (11 sati, Amruševa ulica 19).

RIJEKA - Otvaranje 9. revije lutkarskih kazališta predstvaom "Sunce djever i Neva Nevičica", čime će se obilježiti 130'. godišnjica rođenjaIvane Brlić-Mažuranić, (19,30 sati, Gradsko kazalište lutaka).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu otvorenja ZGRAFA 9 , Međunarodne izložbe grafičkog dizajna i vizualnih komunikacija, (10 sati, multimedijalna knjižara Megastore, Bogovićeva ulica).

ZAGREB - Konferencija za novinare u povodu održavanja XI. Hrvatskog dječjeg festivala - Zagreb 2004. koji će se održati 14. studenoga pod motom "Djeca nose svjetove na dlanu", (12 sati, Berislavićeva 9).

ZAGREB - Odjel za povijest Matice hrvatske organizira dvodnevni znanstveni simpozij "Povijest obitelji Zrinski" u povodu 340. obljetnice smrti Nikole Zrinskoga, (9 sati, Strossmayerov trg 4).

SPLIT - U povodu 480. obljetnice smrti oca hrvatske književnosti Marka Marulića počinju 12. Dani Matice hrvatske splitskog ogranka te institucije, a koji će trajati do 8. prosinca .Program je zamišljen kao kulturno-umjetnička i znanstvena radionica u kojoj će različite teme obrađivati književnici, povjesničari, kritičari, likovni i glazbeni umjetnici, novinari, nakladnici, sveučilišni profesori i teolozi. Program počinje misom za pokojne članove Matice u crkvi sv. Frane u kojoj je grobnica Marka Marulića (18 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Jasna Nahtigal

poslijepodne: Milka Ćurković

navečer: Neven Leskovar

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙