FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 4. studenoga

ZAGREB, 4. studenog 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja začetvrtak, 4. studenoga:
ZAGREB, 4. studenog 2004. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 4. studenoga:

ZAGREB - Nastavak 11. sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati) na kojemu će se razgovarati o prijedlogu novog, dugo očekivanog zakona o pravima hrvatskih branitelja iz Domovinskoga rata. Prije očitovanja o tom prijedlogu, Sabor treba završiti započetu raspravu o izvješćima o mirovinskim tržištima i o radu Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje u prošloj godini.

ZAGREB - Konferencija za novinare ministra znanosti, obrazovanja i športa Dragana Primorca, novog ravnatelja Zavoda za školstvo Vinka Filipovića i predsjednika Upravnog vijeća Zavoda Tomislava Horvata o zajedničkim projektima i budućoj stručnoj suradnji Ministarstva i Zavoda (11 sati, Trg hrvatskih velikana 6).

RIJEKA - Konferencija za novinare na kojoj će i potpredsjednik Hrvatskog sabora i Član Glavnog odbora SDP-a Mato Arlović govoriti o aktualnim saborskim temama (12,15 sati, sjedište SDP-a Ciottina 21).

RIJEKA - Konferencija za novinare u povodu uspješnog liječničkog zahvata u Klinici za pedijatriju KBC-a Rijeka. Riječ je o zatvaranju urođene mane na predkomorskoj pregradi srca transkateterskim putem uz pomoć tzv. sustava "kišobrana" (12,30 sati, Biblioteka klinike za pedijatriju).

ZAGREB - Izborna skupština Saveza antifašističkih boraca i antifašista Republike Hrvatske (10,30 sati, Šubićeva 20).

ZAGREB - Svečana dodjela nagrade "Josip Juraja Strossmayer" za najuspješnija znanstvena djela i izdavački pothvat u 2003. (11 sati, Opatička 18).

ZAGREB - Proslava 99. rođendana pjesnika, akademika Dragutina Tadijanovića, (20 sati, Hrvatski kulturni klub, Trg maršala Tita).

Dežurni urednici:

prijepodne: Neven Leskovar

poslijepodne: Srebrenka Parlov

navečer: Jasna Nahtigal Lazarić

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙