FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Zagrebu zaplijenjeno 174,5 kilograma marihuane

ZAGREB, 6. studenog 2004. (Hina) - Policija je jučer u Koranskoj uliciu Zagrebu zaplijenila 174,5 kilograma marihuane koja bi u prodaji naveliko dostigla vrijednost od 50 tisuća eura, rečeno je poslijepodnena izvanrednoj konferenciji za novinare zagrebačke Policijske uprave.
ZAGREB, 6. studenog 2004. (Hina) - Policija je jučer u Koranskoj ulici u Zagrebu zaplijenila 174,5 kilograma marihuane koja bi u prodaji na veliko dostigla vrijednost od 50 tisuća eura, rečeno je poslijepodne na izvanrednoj konferenciji za novinare zagrebačke Policijske uprave.

Uhićena su dvojica muškaraca, obojica hrvatski državljani, a u tijeku je kriminalistička obrada i premetačina stanova kojima se osumnjičenici koriste, rekao je na konferenciji načelnik PUZ-a Krešimir Šulc.

Večeras će osumnjičenici biti privedeni u Istražni centar zagrebačkoga Županijskog suda zbog osnovane sumnje da su počinili kažnjivo djelo zloporabe opojnih droga.

Uhićeni 21-godišnjak živi u zagrebačkom naselju Prečkom i dosad je evidentiran zbog posjedovanja manje količine droge, a 30-godišnjak ima prijavljeno prebivalište u Slavonskome Brodu i nije evidentiran u policiji.

Marihuana, spakirana u 176 paketa, zaplijenjena je u iznajmljenoj garaži u Koranskoj ulici. Premetačina te garaže završena je danas u 15,40 sati.

Policajci VIII. policijske postaje pronašli su drogu sinoć, dok su obilazili podzemne garaže zbog čestih provala. Policajci su uočili mlađeg muškarca kako izlazi iz garaže te su ga legitimirali. "Kako su pri legitimiranju vrata garaže bila otvorena, policajci su uočili vreće u kojima su bili paketi oblijepljeni trakama", rekao je Šulc.

Druga osoba uhićena je danas, prije nego što je policija počela pregledavati garažu. Policajci koji su osiguravali garažu legitimirali su muškarca koji je dolazio, a utvrdili su da je riječ o osobi koja je unajmila garažu.

Zapljenom velike količine marihuane presječen je važan droge koji vodi u Zagreb ili preko Zagreba, rekao je Šulc.

Govoreći o prvim informacijama u medijima, prema kojima je zaplijenjeno 300 kilograma marihuane, Šulc je istaknuo da se radilo o neprovjerenim podacima te da je današnjim vaganjem i mjerenjem utvrđeno da je riječ točno o 174,5 kilograma te droge.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙