FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IZRAELCI UBILI ČETIRI PALESTINCA U GAZI I NA ZAPADNOJ OBALI

GAZA, 6. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Izraelske snage ubile su usubotu četiri Palestinca, uključujući i jednog dječaka, tijekom sukobau pojasu Gaze i na Zapadnoj obali, objavili su očevici i vojniizvori.
GAZA, 6. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Izraelske snage ubile su u subotu četiri Palestinca, uključujući i jednog dječaka, tijekom sukoba u pojasu Gaze i na Zapadnoj obali, objavili su očevici i vojni izvori.

U drugom incidentu još su tri palestinska militanta ubijena na Zapadnoj obali u eksploziji automobila za kojega Palestinci kažu da je bila izraelska bomba iznenađenja. Izraelci, međutim, opovrgavaju vezu s tim incidentom.

U pojasu Gaze, vojnici su uz potporu helikoptera ubili dva napadača koji su navodno postavljali bombu u blizini židovskog naselja Gush Katif. Militantna skupina Islamski Jihad potvrdila je da se radi o njihovim pripadnicima.

U blizini granice izmeđe Gaze i Izraela, izraelski vojnici otvorili su vatru na dvojicu naoružanih Palestinaca koji su ušli u zabranjeno područje, tvrdi izraelska vojska. Palestinski bolnički izvori objavili su da je jedan od njih poginuo.

U gradu Jeninu vojnici su ubili 14-godišnjeg dječaka koji je na njih bacao kamenje. Vojni izvori tvrde da je dječak u ruci držao molotovljev koktel.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙