FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: LAKERSI PORAŽENI OD SAN ANTONIA

NEW YORK, 6. studenog 2004. (Hina/DPA) - Iako su Lakersi po prvi putaove sezone uspjeli nadskakati svoje protivnike to ih ipak nije spasilood poraza u derbiju Zapada. Gosti iz San Antonia su, zahvaljujućiodličnoj igri Tima Duncana, slavili sa 105-96.
NEW YORK, 6. studenog 2004. (Hina/DPA) - Iako su Lakersi po prvi puta ove sezone uspjeli nadskakati svoje protivnike to ih ipak nije spasilo od poraza u derbiju Zapada. Gosti iz San Antonia su, zahvaljujući odličnoj igri Tima Duncana, slavili sa 105-96.

Duncan je upisao 26 koševa i 16 skokova, Manu Ginobili dodao je 18, a Tony Parker 16 poena.

Kobe Bryant predvodio je Lakerse sa 28 koševa, od čega je 12 postigao u posljednoj četvrtini. No, šut iz igre bio mu je slab, ubacio je tek 8 lopti od 22 pokušaja. Uz njega najbolji je bio Lamar Odom sa 24 poena i 11 skokova.

Giričekov Utah je u gostima uvjerljivo pobijedio Golden State Warriorse 102-80. Gosti su odlično otvorili utakmicu dobivši prvu četvrtinu 27-14. Domaćini su se uspjeli vratiti i na početku treće dionice zaostajali su samo jedan koš (47-48). No, zatim je uslijedila serija gostiju 22-7, koju je predvodio branič Jazzera Keith Mcleod sa osam poena.

Kod Utaha šestorica su igrača imala dvoznamenkasti učinak. Carlos Boozer ubacio je 16 koševa, Andrei Kirilenko 14 i tome pridodao 5 blokada, dok je McLeod upisao 15 poena i 10 asistencija. Gordan Giriček, koji je bio u početnoj petorci, za 21 minutu ubilježio je 9 koševa, uz 6 skokova i 3 asistencije.

Kod domaćina najbolji je bio Derek Fisher sa 17 koševa.

Houston Rocketsi su nakon početna dva poraza, u gostima kod Memphis Grizzliesa upisali prvu pobjedu 89-81. Centar Houstona Yao Ming rano je upao u probleme s osobnim greškama, pa je susret završio sa samo 8 koševa i 4 skoka. No, zato je odličan bio Tracy McGrady sa 30 poena i 9 asistencija.

Domaćine je predvodio španjolski centar Pau Gasol sa 21 košem.

New Jersey Netsi, iako su na poluvremenu imali 20 poena viška, do pobjede na gostovanju kod Chicago Bullsa došli su tek nakon dva produžetka. Na kraju je bilo 111-106 za Netse, koje je predvodio Richard Jefferson sa 26 koševa i čak 21 skokom, što mu je rekord karijere. Odličan je bio i povratnik Alonzo Mourning, koji se uspješno vratio košarci nakon presađivanja jetre. Mourning je upisao 17 poena. No, to bi mu mogla biti jedna od posljednjih utakmica za Netse, budući da je od kluba zatražio da mu dopuste da otkupi svoj ugovor kako bi mogao prijeći u momčad koja ima šampionske aspiracije. Planinić je za Netse odigrao 9 minuta, postigavši 3 koša i 3 asistencije.

Kod Bullsa najbolji je bio branič Kirk Hinrich sa 34 poena, što mu je najbolji učinak u karijeri.

Toronto je na domaćem terenu iznenadio aktualne prvake Detroit Pistonse, pobijedivši 101-89. Chris Bosh ubacio je 18 poena, a Loren Woods 17 koševa i tome dodao rekordnih 14 skokova.

Richard Hamilton i Chauncey Billups sa po 24 koša bili su najefikasniji kod Detroita. Ovo je prvi puta u 32 utakmice da je Detroit primio više od 100 koševa.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙