FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

UN UPOZORIO DA SU MOGUĆI MUSLIMANSKI NAPADI U BANGKOKU

BANGKOK, 3. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Ujedinjeni narodiupozorili su svoje djelatnike na Tajlandu da budu oprezni nakonprijetnji jedne separatističke skupine da će izvršiti napade uBangkoku u znak osvete zbog smrti 85 muslimanskih prosvjednika na juguzemlje prošlog tjedna.
BANGKOK, 3. studenog 2004. (Hina/Reuters) - Ujedinjeni narodi upozorili su svoje djelatnike na Tajlandu da budu oprezni nakon prijetnji jedne separatističke skupine da će izvršiti napade u Bangkoku u znak osvete zbog smrti 85 muslimanskih prosvjednika na jugu zemlje prošlog tjedna.

UN je priopćio u e-mailu poslanom na adrese više od 1.000 djelatnika u Tajlandu, koji je Reuters dobio u srijedu, da se "prijetnja ne može odbaciti ili biti olako shvaćena".

"Sasvim je moguće da se planira napad u Bangkoku", navodi se u upozorenju glavnog časnika za sigurnost Russela Radforda. "Važno je da osoblje bude oprezno kada se kreće gradom i prati što se događa", dodao je.

Sedam prosvjednika je ubijeno tijekom sukoba sa snagama sigurnosti u južnoj pokrajini Narahiwat prošlog tjedna, a 78 se ugušilo ili su zgnječeni u vojnim kamionima nakon što su zatočeni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙