FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Zbog prometne nesreće zatvorena cesta Kikovica - Oštrovica

ZAGREB, 1. studenog 2004. (Hina) - Dionica D3 između Kikovice iOštrovice zbog prometne je nesreće do daljnjega zatvorena za savpromet, pa djelatnici prometne policije preusmjeravaju vozila prekoGornjeg Jelenja, izvijestio je Hrvatski autoklub u 12 sati.
ZAGREB, 1. studenog 2004. (Hina) - Dionica D3 između Kikovice i Oštrovice zbog prometne je nesreće do daljnjega zatvorena za sav promet, pa djelatnici prometne policije preusmjeravaju vozila preko Gornjeg Jelenja, izvijestio je Hrvatski autoklub u 12 sati.

Međugradski promet uglavnom je rijedak, no lokalne su ceste opterećenije, osobito na prilazu grobljima. HAK upozorava vozače da na mnogim takvim cestama vrijedi izvanredna regulacija prometa, pa savjetuje i korištenje gradskog prijevoza kako bi se smanjile uobičajene blagdanske gužve.

Ceste su mokre još ponegdje u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a mjestimično se zadržala i magla. U Posavini je magla najgušća, što zahtijeva sporiju vožnju. Ostalim se prometnicama vozi po pretežno suhim kolnicima, uz dobru vidljivost.

Jadranskom magistralom kod Novog Vinodolskog promet se odvija izmjeničnim propuštanjem vozila, zbog odrona potpornog zida.

Pojačan je izlaz osobnih vozila iz Hrvatske preko graničnog prijelaza Bregana, a vrlo je gust promet na ulazu u zemlju preko Stare Gradiške i Bajakova. Na ostalim prijelazima uglavnom nema duljeg zadržavanja.

Trajekti plove redovito na svim linijama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙