FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: prometna nesreća na d8

ZAGREB, 24. listopada 2004. (Hina) - Promet je zbog prometne nesrećeobustavljen na državnoj cesti D8 u Kaštel Lukšiću, pa ide obilazno nažupanijsku cestu do Kaštel Starog i sve do izlaza na D8 i obratno,izvijestio je jutros HAK.
ZAGREB, 24. listopada 2004. (Hina) - Promet je zbog prometne nesreće obustavljen na državnoj cesti D8 u Kaštel Lukšiću, pa ide obilazno na županijsku cestu do Kaštel Starog i sve do izlaza na D8 i obratno, izvijestio je jutros HAK.

Također je radi prometne nesreće promet obustavljen i na cesti D26 od Sv. Helene do Sv. Ivana Zeline.

Na većini cesta u zemlji prometuje se bez poteškoća i po suhim kolnicima. Magle ima u Lici, Slavoniji, Istri i sjevernoj Hrvatskoj. Dionicom A6 Rijeka-Zagreb vijadukt Melnik-Oštrovica - tunel Tuhobić smanjuje vidljivost na 50 do 100 metara.

Cestom D53 Gradac Našički-Ruševo na Krndiji zbog odrona zemlje u pojasu cestovne bankine, vozi se otežano uz ograničenje brzine na 40 km/h.

Duž Jadranske magistrale i na cestama kroz gorja mogući su odroni zemlje i kamenja. Kraći zastoji mogući su na dionicama cesta na kojima traju radovi.

Na GP Bajakovo pojačan je izlaz, a na Maclju ulaz teretnih motornih vozila. Na ostalim prijelazima prometuje se bez zadržavanja.

Trajekti plove prema plovidbenom redu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙